18 Mayıs 2016 Çarşamba

Shoei NXR İnceleme

Shoei NXR İnceleme


Merhaba arkadaşlar 

Bu gün gezi yada etkinlik yazısı yok ama arkdaşıma aldığımız yeni kaskın tanıtımı var :) 

          Motora yeni başlayanların yaptığı hatalardan biri olarak gördüğüm şeylerin başında ucuz bir kask yada ekipman tercih etmeleri. 

          Yıllardır motosiklet kullanıcıları ile iç içe olduğumdan dolayı maalesef üzücü haberlerden de haberimiz oluyor. Kullanıcılar hep güvenlikten bahsetse de hepsinin yaptığı şey bir an önce yüksek kapasiteli motosiklet almak için ekipmandan feragat etmeleri. 

          Bende bunları her ortamda dile getirirken haliyle çevrem motosiklet dünyasına girmek isteyenlere kafamdaki şeyleri hep anlattım. Nedir bunlar derseniz ;

  1. Motosiklete vereceğimiz fiyatı kısıp ekipmana vereceğimiz ücreti arttırmalıyız. 
  2. Eksik ekipmanla büyük hacimli motosikletlere binmektense öncelikle ekipmanları tamamlamalıyız.
  3. Başlangıç seviyesi ( 125cc, 250cc, 300cc) motosikletlerle en az 15.000 km tecrübe edindikten sonra bir üst segment motosikletlere geçilmesi 
          Arkadaş ortamımızda bu şekilde konuşurken Fatih abimizi kaliteli güzel bir kask almaya ikna ettik :) Oda Yamaha R25 i ile kullanmak için SHOEİ NXR serisi bir kask aldı.

          Kask hakkında ufak bilgiler vererek almak isteyenlere fikir vermek istedik ve bir video çektik. Videoyu burada paylaşıyorum.




          Kaskı biz http://www.fc-moto.de/en_GB sitesinden aldık. Neden bu siteui tercih ettik ? Çünkü ucuz Türkiye'deki sitelerde bu kaskı 2100TL gibi bir fiyata alabiliyorken, bize herşey dahil olan fiyatı 1650 TL idi. 

          Video da kaskı görüp inceleyebilirsiniz. Güvenli sürüşler...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder